Praktiskt

Fredag

15:00 – Incheckning
16:00 – Utbildning i mötesformalia och mötesetikett
17:30 – Middag i hotellets restaurang
19:00 – Mötet öppnas
20:45 – Mötet ajourneras för dagen
21:00 – Spel samt mingel med valberedningen

 

Lördag

07:00 – Frukost
08:30 – Möte
10:00 – Paus
12:00 – Lunch
13.00 – Yrkandestopp – inga fler förslag eller ändringar tas emot
13.00 – Mötet
15:00 – Fika i möteslokalen
18:00 – Mötet ajourneras för dagen
19:00 – Middag
21:00 – Förslag på budget diskuteras samt spel och andra aktiviteter

Söndag

07:00 – Frukost på hotellet
08:30 – Mötet fortsätter
10:00 – Fika i möteslokalen
08:30 – Mötet fortsätter
12:00 – Lunch
15:00 – Mötet avslutas

Resa

Sverok betalar din resa tur och retur till mötet, men du ansvarar själv för att boka den. Boka tidigt för att göra mötet så billigt som möjligt för Sverok och spelhobbyn. Det vanligaste är att ta sig till Riksmötet med tåg, men är ni flera går det även bra att ta bil och få milersättning. I undantagsfall går det bra att flyga.

Boende

Sverok betalar för ditt boende under Riksmötets två nätter. Du bor då i dubbel- eller fyrbäddsrum med andra deltagare från Riksmötet. I deltagarenkäten får du ange om du önskar bo med någon särskild.

Mat

Enligt Sveroks miljöpolicy ska all mat som serveras på Riksmötet vara vegetarisk. Det betyder att maten inte innehåller kött, fisk, fågel eller skaldjur. Den kan innehålla ägg och mjölkprodukter. Om du behöver specialkost (till exempel om du är vegan eller laktos- eller glutenintolerant) kan du ange det i deltagarenkäten.

Foto och Film

Riksmötet kommer att filmas och sändas på webben med ljud och bild. Sverok kommer också ha en fotograf på plats för att ta bilder som sedan kan komma att användas i officiella Sverok-sammanhang. Vill du ej bli filmad och fotad så kan du ange det deltagarenkäten när du anmäler dig till mötet.

Barn på Riksmötet

Riksmötet är Sveroks högsta beslutade organ och som ombud behöver du kunna koncentrera dig på mötet och de beslut vi fattar. Har du barn som ammas och sover, och du upplever att du kan fokusera på mötet, går det oftast bra. Större barn ber vi er lämna hemma, både för mötets och barnens skull.

Avanmälan

Boka in Riksmötet i din kalender, och se till att du kan vara ledig innan du tackar ja till din plats! Behöver du ändå avanmäla dig så gör det snarast möjliga, så Sverok slipper betala för din tomma säng.

Tillgänglighet

Vårt mål är att göra Sveroks Riksmöte så tillgängligt och inkluderande som möjligt. Vi vill att alla ska kunna känna sig delaktiga och försöker skapa så bra förutsättningar som möjligt för det. Här kan du läsa om allt som rör Riksmötet och tillgänglighet.

 

internet
Du kan maila info@sverok.se eller ringa 010-551 93 00 om du vill få informationen uppläst för dig eller om du vill svara på deltagarenkäten via telefon.

Möteshandlingarna
Handlingarna till mötet kommer att finnas online som ett google drive dokument, samt i pdf och word-format.

Maten
Vi arbetar för att alla ska få sina behov av specialkost tillgodosedda. Fyll i dina behov i delagarenkäten.

 

På mötet
Vi arbetar alltid för att hitta en tillgänglig lokal med till exempel hiss och hörslinga. Behöver du en teckentolk ska du maila till info@sverok.se eller ringa 010-551 93 00, så bokar Sverok en tolk till dig.

Vila
Vi har ett vilorum där det alltid är ok att dra sig tillbaka om man behöver ta det lugnt.