Praktiskt

Fredag

Information kommer

 

Lördag

Information kommer

 

Söndag

Information kommer

Boende

Riksmötet är på Bohusgården i Uddevalla den 18-20 november. Sverok betalar för boende i ensamrum och mat på hotellet under Riksmötets två nätter. Möteslokalen är i hotellet.

Resa

Sverok betalar din resa tur och retur till mötet. Du tar tåget till Uddevalla. Instruktioner hur du bokar din tågresa kommer till dig som är anmäld till mötet.

Om ni är flera kan du ta bil och och få milersättning på 18,50 kr/mil. Fyll då in följande blankett och maila in efter riksmötet så ersätts du. Det finns gratis parkering utanför hotellet.

Mat

Enligt Sveroks miljöpolicy ska all mat som serveras på Riksmötet vara vegetarisk. Det betyder att maten inte innehåller kött, fisk, fågel eller skaldjur. Den kan innehålla ägg och mjölkprodukter. Om du behöver specialkost (till exempel om du är vegan eller laktos- eller glutenintolerant) kan du ange det i deltagarenkäten. Helgen är alkoholfri.

Foto och Film

Riksmötet kommer att filmas och sändas på webben med ljud och bild. Sverok kommer också ha en fotograf på plats för att ta bilder som sedan kan komma att användas i officiella Sverok-sammanhang. Vill du ej bli filmad och fotad så kan du ange det deltagarenkäten när du anmäler dig till mötet.

Barn på Riksmötet

Riksmötet är Sveroks högsta beslutade organ och som ombud behöver du kunna koncentrera dig på mötet och de beslut vi fattar. Har du barn som ammas och sover, och du upplever att du kan fokusera på mötet, går det oftast bra. Större barn ber vi er lämna hemma, både för mötets och barnens skull.

 

Tillgänglighet

Vårt mål är att göra Sveroks Riksmöte så tillgängligt och inkluderande som möjligt. Vi vill att alla ska kunna känna sig delaktiga och försöker skapa så bra förutsättningar som möjligt för det. Här kan du läsa om allt som rör Riksmötet och tillgänglighet.

 

internet
Du kan maila info@sverok.se eller ringa 010-551 93 00 om du vill få informationen uppläst för dig eller om du vill svara på deltagarenkäten via telefon.

Möteshandlingarna
Handlingarna till mötet kommer att finnas online som ett google drive dokument, samt i pdf och word-format.

Maten
Vi arbetar för att alla ska få sina behov av specialkost tillgodosedda. Fyll i dina behov i delagarenkäten.

På mötet
Vi arbetar alltid för att hitta en tillgänglig lokal med till exempel hiss och hörslinga. Behöver du en teckentolk ska du maila till info@sverok.se eller ringa 010-551 93 00, så bokar Sverok en tolk till dig.