Praktiskt

Fredag

15:30 – Buss från Göteborg C
16:00 – Incheckning öppnar
17:00 – Buss från Göteborg C
17:00 – Frivillig utbildning i mötesformalia och mötesetikett
17:30 – Middag
19:00 – Mötet öppnas
20:45 – Mötet ajourneras för dagen
21:00 – Spel samt mingel med valberedningen

 

Lördag

07:00 – Frukost
08:30 – Möte
12:00 – Lunch
13.00 – Yrkandestopp – inga fler förslag eller ändringar tas emot
13.00 – Möte
15:00 – Paus – Fika i möteslokalen
15:30 – Möte
17:00 – Mötet ajourneras för dagen
19:00 – Middag
21:00 – Förslag på budget diskuteras samt spel och andra aktiviteter

Söndag

07:00 – Frukost på hotellet
08:30 – Mötet fortsätter
10:30 – Fika i möteslokalen
11:00 – Mötet fortsätter
13:00 – Mötet avslutas och lunch
14:30 – Buss till Uddevalla station avgår

Boende

Riksmötet är på Bohusgården i Uddevalla den 20-22 november. Där bor du i dubbelrum med en annan deltagare från mötet under två nätter. I deltagarenkäten får du ange vem du vill bo med. Sverok betalar för boende och mat på hotellet under Riksmötets två nätter. Möteslokalen är i hotellet.

Resa

Sverok betalar din resa tur och retur till mötet, men du ansvarar själv för att boka den. Till riksmötet åker vi tåg och du som ombud bokar din resa själva på vår tåg-sida. Boka tidigt för att göra mötet så billigt som möjligt.

Om du måste ta ett tåg från din stad som går tidigare än 06:00 på fredagen för att hinna fram till mötet börjar, eller inte kan vara tillbaka i din stad innan 24:00 på söndagen så kan vi ordna flyg eller alternativ resvägar. Maila då Anna Westerling med varifrån du vill åka och när så bokar vi din resa.

Om ni är flera kan du ta bil och och få milersättning på 18,50 kr/mil. Fyll då in följande blankett och maila in efter riksmötet så ersätts du. Det finns gratis parkering utanför hotellet.

Sverok-bussar

FREDAG: FRÅN GÖTEBORG

Sverok-bussarna avgår från Göteborg till Bohusgården fredagen den 22 november. Bussarna avgår kl 15:30 och 17:00. Resan tar ca 1 h. Vill du åka med en sådan buss – ange det i deltagarenkäten och boka din tågbiljett till Göteborg.

Kommer du senare ta tåget direkt till Uddevalla. Ange i deltagarenkäten när du ankommer så kommer vi och hämtar dig. Har du inte angett något i enkäten så är du själv ansvarig för din transport och kostnaden för den.

SÖNDAG: FRÅN UDDEVALLA

Hem kör vi Sverok-bussar från Bohusgården till Uddevalla station. Bussarna avgår 14:30 och resan tar ca 10 minuter. Boka därför din resa hem från Uddevalla.

Mat

Enligt Sveroks miljöpolicy ska all mat som serveras på Riksmötet vara vegetarisk. Det betyder att maten inte innehåller kött, fisk, fågel eller skaldjur. Den kan innehålla ägg och mjölkprodukter. Om du behöver specialkost (till exempel om du är vegan eller laktos- eller glutenintolerant) kan du ange det i deltagarenkäten. Helgen är alkoholfri.

Foto och Film

Riksmötet kommer att filmas och sändas på webben med ljud och bild. Sverok kommer också ha en fotograf på plats för att ta bilder som sedan kan komma att användas i officiella Sverok-sammanhang. Vill du ej bli filmad och fotad så kan du ange det deltagarenkäten när du anmäler dig till mötet.

Barn på Riksmötet

Riksmötet är Sveroks högsta beslutade organ och som ombud behöver du kunna koncentrera dig på mötet och de beslut vi fattar. Har du barn som ammas och sover, och du upplever att du kan fokusera på mötet, går det oftast bra. Större barn ber vi er lämna hemma, både för mötets och barnens skull.

Avanmälan

Boka in Riksmötet i din kalender, och se till att du kan vara ledig innan du tackar ja till din plats! Behöver du ändå avanmäla dig så gör det snarast möjliga, så Sverok slipper betala för din tomma säng.

Tillgänglighet

Vårt mål är att göra Sveroks Riksmöte så tillgängligt och inkluderande som möjligt. Vi vill att alla ska kunna känna sig delaktiga och försöker skapa så bra förutsättningar som möjligt för det. Här kan du läsa om allt som rör Riksmötet och tillgänglighet.

 

internet
Du kan maila info@sverok.se eller ringa 010-551 93 00 om du vill få informationen uppläst för dig eller om du vill svara på deltagarenkäten via telefon.

Möteshandlingarna
Handlingarna till mötet kommer att finnas online som ett google drive dokument, samt i pdf och word-format.

Maten
Vi arbetar för att alla ska få sina behov av specialkost tillgodosedda. Fyll i dina behov i delagarenkäten.

På mötet
Vi arbetar alltid för att hitta en tillgänglig lokal med till exempel hiss och hörslinga. Behöver du en teckentolk ska du maila till info@sverok.se eller ringa 010-551 93 00, så bokar Sverok en tolk till dig.