Praktiskt

Fredag

19:00 – Mötet öppnas
21:00 – Mötet ajourneras för dagen
21:00 – Spel samt mingel med valberedningen

 

Lördag

07:00 – Frukost
08:30 – Möte
12:00 – Lunch
13.00 – Yrkandestopp – inga fler förslag eller ändringar tas emot
13.00 – Möte
15:00 – Paus – Fika i möteslokalen
15:30 – Möte
17:00 – Mötet ajourneras för dagen
19:00 – Middag
21:00 – Spel och andra sociala aktiviteter

Söndag

07:00 – Frukost på hotellet
08:30 – Mötet fortsätter
10:30 – Fika i möteslokalen
11:00 – Mötet fortsätter
13:00 – Mötet avslutas och lunch
14:30 – Buss avgår

Boende

Riksmötet är på Bohusgården i Uddevalla den 19-21 november. Sverok betalar för boende i ensamrum och mat på hotellet under Riksmötets två nätter. Möteslokalen är i hotellet.

Resa

Sverok betalar din resa tur och retur till mötet. Du tar tåget till Uddevalla. Instruktioner hur du bokar din tågresa kommer till dig som är anmäld till mötet. Från Uddevalla station tar du en Sverok-buss till hotellet. De avgår fredagen den 19 november kl 15:00, 16:00, 17:00 och 18:00 och tar ca 10 minuter. Hem går Sverok-buss från hotellet till stationen kl 14:30.

Om du måste resa från din stad med ett tåg som går tidigare än klockan 06:00 på fredagen för att hinna fram till mötet börjar så betalar Sverok för flyg. Likaså om du inte kan vara tillbaka i din stad tidigare än klockan 24:00 på söndagen. Maila då Anna Westerling med varifrån du vill åka och när så bokar vi din resa.

Om ni är flera kan du ta bil och och få milersättning på 18,50 kr/mil. Fyll då in följande blankett och maila in efter riksmötet så ersätts du. Det finns gratis parkering utanför hotellet.

Fysiskt möte

Vi kommer att arbeta för att kunna genomföra ett fysiskt årsmöte under så säkra former som möjligt. Om vi ändå behöver göra ett digitalt möte så kommer det beslutet tas den 11 oktober och då kommuniceras med alla ombud. 

Vi kommer genomföra flera åtgärder för att kunna genomföra ett fysiskt möte under säkrare former. Bland annat kommer vi:

  • Arrangera ensamrum åt alla
  • Ha extra avstånd mellan borden i möteslokalen
  • Ha fasta platser i mötesloken
  • Erbjuda tester, handsprit och masker
  • Samordna transport
  • Om du har symptom – stanna hemma. Ställ in din närvaro genom att maila projektledare Anna Westerling.

Mat

Enligt Sveroks miljöpolicy ska all mat som serveras på Riksmötet vara vegetarisk. Det betyder att maten inte innehåller kött, fisk, fågel eller skaldjur. Den kan innehålla ägg och mjölkprodukter. Om du behöver specialkost (till exempel om du är vegan eller laktos- eller glutenintolerant) kan du ange det i deltagarenkäten. Helgen är alkoholfri.

Foto och Film

Riksmötet kommer att filmas och sändas på webben med ljud och bild. Sverok kommer också ha en fotograf på plats för att ta bilder som sedan kan komma att användas i officiella Sverok-sammanhang. Vill du ej bli filmad och fotad så kan du ange det deltagarenkäten när du anmäler dig till mötet.

Barn på Riksmötet

Riksmötet är Sveroks högsta beslutade organ och som ombud behöver du kunna koncentrera dig på mötet och de beslut vi fattar. Har du barn som ammas och sover, och du upplever att du kan fokusera på mötet, går det oftast bra. Större barn ber vi er lämna hemma, både för mötets och barnens skull.

 

Tillgänglighet

Vårt mål är att göra Sveroks Riksmöte så tillgängligt och inkluderande som möjligt. Vi vill att alla ska kunna känna sig delaktiga och försöker skapa så bra förutsättningar som möjligt för det. Här kan du läsa om allt som rör Riksmötet och tillgänglighet.

 

internet
Du kan maila info@sverok.se eller ringa 010-551 93 00 om du vill få informationen uppläst för dig eller om du vill svara på deltagarenkäten via telefon.

Möteshandlingarna
Handlingarna till mötet kommer att finnas online som ett google drive dokument, samt i pdf och word-format.

Maten
Vi arbetar för att alla ska få sina behov av specialkost tillgodosedda. Fyll i dina behov i delagarenkäten.

På mötet
Vi arbetar alltid för att hitta en tillgänglig lokal med till exempel hiss och hörslinga. Behöver du en teckentolk ska du maila till info@sverok.se eller ringa 010-551 93 00, så bokar Sverok en tolk till dig.