Guider

Guider

För att underlätta er tid som förening så har Sverok tagit fram ett antal guider till er. Genom att följa en av våra enkla guider så får ni mer tid över till att göra det ni älskar!

Marknadsföring

Marknadsföringshandboken

För att underlätta er marknadsföring har vi tagit fram utbildningsmaterial, hjälp och stöd åt er. Ni hittar bland annat beskrivningar på vad ni bör tänka på när ni tar fram trycksaker (posters, broschyrer, flyers), hur ni kan använda internet i er marknadsföring och hur man skriver en pressrelease. Beställ Sveroks Marknadsföringshandbok i webbshopen om du vill läsa en fysisk kopia.

Det går också jättebra att kontakta Sveroks kommunikatör för att bolla marknadsföringsidéer eller få tips och inspiration inför era event.

Fysiska utskick

eBas

I eBas finns det en utskicksfunktion där ni på ett enkelt sätt kan maila direkt till era medlemmar. Nedan följer en guide för hur ni kommer åt och använder utskicksfunktionen. 

Utskicksguiden för eBas

Pressarbetsguiden

Pressarbetsguiden

För att underlätta arbetet med att nå ut och stärka det lokala föreningsarbetet har Sverok tagit fram Pressarbetsguiden. Den finns till för din förening och för dig som vill lära dig hur ni bättre kan påverka och ut genom media och press.

Arrangörsguider

Spelhobbyn går runt tack vare arrangemang av olika slag. Här finns en samling av guider till några av dem. Du får jättegärna hjälpa till att bidra eller skriva en helt ny kring din hobby, bara maila info@sverok.se så kommer du rätt.