Förmåner

Förmåner

Som en av Sveriges största ungdomsorganisationer kan vi förhandla fram billigare resor, försäkringar och mycket mer för våra medlemmar. Därför har medlemmar i Sverok har en hel rad förmåner. Vi arbetar ständigt för att hitta nya samarbeten som ska göra livet som föreningsaktiv ännu lättare och ännu roligare.

 

VOTEIT

Vill du hålla din förenings årsmöte online och slippa att behöva samla alla medlemmar fysiskt? Det kan du lätt göra med mötesverktyget VoteIT.

Vill du se hur ett VoteIT-möte ser ut och fungerar innan du startar ett för din förening? Kolla in demomötet och testa fritt!

Vill du starta ett onlinemöte via Sveroks VoteIT-tjänst? Har du frågor om systemet eller har fastnat på någon funktion?  Hör av dig till voteit@sverok.se!

TRYCKPAKET FRÅN LTAB

Genom Sveroks överenskommelse med Linköpings Tryckeri AB kan din förening få bättre avtal på tryck. Sverok har länge arbetat med LTAB och kan varmt rekommendera tryckeriet. Behöver du hjälp med med ert tryck? Kontakta vår kommunikatör Nicholas med era frågor.

 • Foldrar
 • Broschyrer
 • Visitkort
 • Posters

Spellovet

Varje höst v. 44 så arrangerar Sverok Spellovet. Då uppmuntrar vi alla våra föreningar att gå ut och göra en publik aktivitet för att visa upp sin verksamhet och hur fantastiskt spelhobbyn är.

Varje förening får Spellovslåda fylld med spännande spel, profilmaterial och andra nördigheter.

Rabatt hos SJ

Som medlem i en Sverokförening får du upp till 10% rabatt på alla resor hos SJ. 

För att boka med Sverokrabatt behöver du ett lösenord som du får genom att maila info@sverok.se. Som referens för bokningen anger du din förening, eller det spelevent du ska på. 

Studiefrämjandet

Sverok är medlem i Studiefrämjandet, en organisation som ger stöd till folkbildande verksamhet. Om ni har något som ni skulle vilja bli bättre på i föreningen så kan ni starta en studiecirkel tillsammans. Studiecirklar är som utbildningar eller kurser som ni anordnar för er själva. Ni kan också arrangera evenemang i samarbete med Studiefrämjandet, och få hjälp med att förverkliga era evenemangsidéer. Stora delar av spelhobbyn är en del av folkbildningen och med hjälp av Studiefrämjandet får ni inte bara verktyg för att lära er nya saker, ni kan också få hjälp med lokaler, utrustning, tryck, marknadsföring och annat. 

Rabatt hos Oderland

Som Sverokförening får ni 40% rabatt på webbhotell hos Oderland – ange koden sverok14. Där kan ni sedan själva sätta upp och administrera tjänster som domännamn, mail, webbplats, bloggar, e-handelslösningar, wiki, forum etc. (observera dock att rabatten ej gäller domännamn). All installation och administration sker sedan med lätta och användarvänliga administratörsverktyg.

Om du vill starta en WordPress-sida eller flytta en befintlig sida till Oderland går det lätt! Läs här hur: https://www.oderland.se/wordpress/

Försäkring

Sverok har en olycksfallsförsäkring som automatiskt gäller alla medlemmar och en företagsförsäkring som gäller alla föreningar i Sverok. Med Sverokförsäkring kan du:

 • Få ersättning vid olycksfall och personskador som uppstått i samband med föreningens verksamhet
 • Teckna en eventförsäkring för föreningens arrangemang
 • Få ersättning för skador av föreningens utrustning eller lokaler
 • Få hjälp med rättskydd för föreningen om behovet uppstår
 • Teckna en tilläggsförsäkring som ger ersättning och hjälp vid öppen stöld i föreningens lokaler

 

E-bas

I Sveroks eget medlemssystem eBas kan du GDPR-säkert hantera föreningens alla medlemslistor. Dessutom kan du:

 • Skicka proffsiga meddelanden från föreningen direkt till era medlemmar
 • Bjuda in till föreningens arrangemang och hämta ut deltagarlistor
 • Hantera betalningen av medlemsavgifter
 • Göra era årliga rapporter till förbundet och hålla koll på vilka bidrag ni fått
 • Få årsmötesstöd och verktyg som förenklar er medlemsrekrytering

Surfa in på eBas och se vad du kan använda det till!

Hotellrabatt

Sverok-medlemmar får ta del av hotellrabatter från flera olika hotellkedjor. Är ni trötta på att sova på golv eller leta efter soffor att övernatta på så kan ni använda er av dessa. Välj det erbjudande som passar er bäst och kom utvilad till konventet efter stor frukostbuffé, sköna sängar och wifi på rummet.

Tryckrabatt hos Mera.se

Som Sverokare får ni 10% rabatt på hela mera.se's sortiment. Där kan ni tryck upp bland annat T-shirtar, tygkassar mm till er förening eller era evenemang. Säg att ni är en Sverokförening när ni kontaktar mera.se för att beställa så får ni rabatten.