Förmåner

Förmåner

Som en av Sveriges största ungdomsorganisationer kan vi förhandla fram billigare resor, försäkringar och mycket mer för våra medlemmar. Därför har medlemmar i Sverok har en hel rad förmåner. Vi arbetar ständigt för att hitta nya samarbeten som ska göra livet som föreningsaktiv ännu lättare och ännu roligare.

 

E-bas

I Sveroks eget medlemssystem så kan du GDPR-säkert hantera föreningens alla medlemslistor. Dessutom kan du:

  • Skicka proffsiga meddelanden från föreningen direkt till era medlemmar
  • Bjuda in till föreningens arrangemang och hämta ut deltagarlistor
  • Göra era årliga rapporter till förbundet och hålla koll på vilka bidrag ni fått och har
  • Få årsmötesstöd och verktyg som förenklar er medlemsrekrytering.

Surfa in på E-bas och se vad du kan använda det till!

TRYCKPAKET FRÅN LTAB

Genom Sveroks överenskommelse med Linköpings Tryckeri AB kan din förening få bättre avtal på tryck. Sverok har länge arbetat med LTAB och kan varmt rekommendera tryckeriet. Behöver du hjälp med med ert tryck? Kontakta vår kommunikatör Nicholas med era frågor.

  • Foldrar
  • Broschyrer
  • Visitkort
  • Posters

 

Spellovet

Varje höst v. 44 så arrangerar Sverok Spellovet. Då uppmuntrar vi alla våra föreningar att gå ut och göra en publik aktivitet för att visa upp sin verksamhet och hur fantastiskt spelhobbyn är.

Varje förening får Spellovslåda fylld med spännande spel, profilmaterial och andra nördigheter.

Rabatt hos SJ

Som medlem i en Sverokförening får du 10% på alla resor hos SJ. Boka nedan så länkas du sedan vidare till SJs bokningssida, med 10% rabatt.

Lösenordet får du genom att maila info@sverok.se eller tänka på en känd skola. Som referens kan du ange din förening, eller det spelevent du åker på. 

Studiefrämjandet

Sverok är medlem i Studiefrämjandet som ger stöd till folkbildande verksamhet. Att spela spel är i sig inte folkbildande verksamhet, men förberedelser inför spelet eller utveckling av era kunskaper kring spelet är det. Det är som utbildningar eller kurser som ni anordnar för er själva.

Ofta är det ni gör idag väldigt nära folkbildningen och med hjälp av den får ni inte bara verktyg för att förbättra ert lärande, ni får också ersättning för kostnader som uppstår i samband med det lärandet!

Rabatt hos Oderland

Som Sverok-medlem får du 40% rabatt på webbhotell hos Oderland – ange koden sverok14. Där kan ni sedan själva sätta upp och administrera tjänster som domännamn, mail, webbplats, bloggar, e-handelslösningar, wiki, forum etc. med 40% rabatt. Observera dock att rabatten gäller ej domännamn. All installation och administration sker sedan med lätta och användarvänliga administratörsverktyg.

Om du vill starta en WordPress-sida eller flytta en befintlig sida till Oderland går det lätt! Läs här hur: https://www.oderland.se/wordpress/

Försäkring

Sverok har en olycksfallsförsäkring som automatiskt gäller alla medlemmar och en företagsförsäkring som gäller alla föreningar i Sverok. Genom sverokforsakring.se kan du bland annat:

 

VOTEIT

Vill du hålla din förenings årsmöte online och slippa att behöva samla alla medlemmar fysiskt? Det kan du lätt göra med mötesverktyget VoteIT.

Vill du se hur ett VoteIT-möte ser ut och fungerar innan du startar ett för din förening? Kolla in demomötet och testa fritt!

Vill du starta ett onlinemöte via Sveroks VoteIT-tjänst? Har du frågor om systemet eller har fastnat på någon funktion?  Hör av dig till voteit@sverok.se!

Hotellrabatt

Sverok-medlemmar får ta del av hotellrabatter! Är ni trötta på att sova på golv eller leta efter soffor att övernatta på så kan ni använda er av dessa hotellrabatter. Ta det erbjudandet som passar er förening samt tillfälle bäst och kom utvilad till konventet efter stor frukostbuffé, sköna sängar och wifi på rummet.

Tryckrabatt hos Mera.se

Få 10% rabatt på hela mera.se's sortiment. Tryck upp konvents T-shirtar, tygkassar mm så att de är anpassade till just din förening!

Gå in på mera.se och när ni kontaktar dem för att beställa - säg att ni är en Sverok-förening så får ni rabatten.