Redaktion utbildningar om lajv

Publicerat den Publicerad i Ideella uppdrag

Vi söker dig som vill ta fram utbildningar till Sverok inom ämnet lajv. Vi söker både en redaktör, en vice redaktör och redaktionsmedlemmar. Genom det här formuläret kan du anmäla intresse för att vara med i redaktionen för brädspelsdesign.

Ansök genom detta formulär. Ansökan är öppen till den 18:e oktober, varefter AG Utbildning kommer att utse en redaktör bland de som ansökt. Någon från AG Utbildning kan komma att höra av sig och ställa lite fler frågor. Uppdraget börjar med en introduktion i början på november. Därefter kommer den övriga redaktionen att utses.

Information om redaktionsuppdraget

Om du har några frågor om uppdraget – maila erland.nylund@sverok.se

Du hittar information om alla aktuella ideella uppdrag HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *