Redaktion utbildningar om Trygghet i digitala spelmiljöer

Publicerat den Publicerad i Ideella uppdrag

Vi söker dig som vill vara ansvarig för att utveckla Sveroks utbildningar inom ämnet Trygghet i digitala spelmiljöer.  Vi söker framförallt en redaktör, men du kan även anmäla intresse av att bli en del av redaktionen som ska arbeta med Trygghet i digitala spelmiljöer.

Ansök genom detta formulär. Ansökan är öppen till den 30:e juni, varefter AG Utbildning kommer att utse en redaktör bland de som ansökt.Uppdraget börjar med en introduktion ca den 15:e augusti. Därefter kommer den övriga redaktionen att utses.

Information om redaktionsuppdraget

Om du har några frågor om uppdraget – maila erland.nylund@sverok.se

Du hittar information om alla aktuella ideella uppdrag HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *