Proud and Nerdy Nätverksträff

Publicerat den Publicerad i Uncategorized

Är du sugen på att arrangera något Proud and Nerdy-relaterat? Kanske har du redan arrangerat något och sitter på en massa bra information som du vill dela med dig av! Kom då på vår nätverksträff för Proud and Nerdy-arrangörer!

Vi kommer ha fokus på Pride och arrangemang, med fokus för att främja Proud and Nerdy och Pride-firanden runt om i landet. Träffen är till för att både inspireras, lära dig och utveckla Proud and Nerdy och nördiga Pride-arrangemang. Programmet kommer bestå av såväl föreläsningar, workshops och diskussioner ihop spel och umgänge. Du som deltagare kan själv också anmäla en programpunkt om du vill sprida kunskap och hjälpa andra arrangörer.

Din bakgrund kan vara allt ifrån att gå i prideparaden till att själva arrangera egna programpunkter. Vi kommer bland annat att ha programpunkter som fokuserar på tidigare Pride-event, förslag på hur du lyfter frågor om hbtq+ i spelhobbyn och även förslag på spel som kan användas till Pride-firanden.

Nätverksträffen äger rum i Stockholm den 28 och 29 mars. För dig som bor på annan ort kan vi stå för resa och boende. Träffen arrangeras av AG PaNG (Arbetsgruppen Proud and Nerdy).

Observera att platserna är begränsade.

Anmälan HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *