Valberedningens arbetshelg

Publicerat den Publicerad i Aktuellt, Förbundsstyrelsen, Onsdagsuppdatering, Valberedningen

Valberedningens arbetshelg

I helgen hade vi i valberedningen sin stora arbetshelg! Nästan alla valberedare var på plats i Stockholm och en fick vara med över länk.

Vi fick först en utbildning i valberedningsarbete av Josefine Qvarfordt från Styrelsepost, där vi fick lära oss allt om hur vi ska arbeta kompetensbaserat i vårt arbete, till olika utmaningar vi kan stöta på och att tänka normkritiskt. Den var väldigt givande och som lite extra pepp användes faktiskt Sverok som många bra exempel i föreläsningen. Tack jättemycket Josefine för allt vi lärde oss!

Efter det hade vi en workshop där vi arbetade med omvärldsanalys och tittade på var förbundet är på väg och vad vi behöver hitta i våra olika kandidater. Kreativiteten och tankarna flödade och vi fick många bra perspektiv och tankar, samtidigt som vi alla blev enade vad vi ska titta efter.

Det blev mycket jobb, men allt väldigt roligt och det var svårt att inte fyllas med pepp i vårt arbete! Nu fortsätter våren med flera spännande besök på olika spelevent och mot sommaren planerar vi att öppna nomineringarna.

/ Gabrielle de Bourg, valberedare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *