Onsdagsuppdatering 180905

Publicerat den Publicerad i Aktuellt, Förbundsstyrelsen, Onsdagsuppdatering

Bilden: Alexandra och Sverok Svelands ordförande Helena (längst till höger) på Karlstad pride tillsammans med Studiefrämjandet.

Ett urval av saker som sker hos de arvoderade

Har hänt
Alexandra har fixat med förberedelser inför Riksmötet i form av budgetmöten, skriva verksamhetsrapport och läsa inkomna motioner och har även besökt Karlstad för att gå i Pride-paraden tillsammans med Sverok Svealand!

Anna har varit på Blodsband och sedan sprungit på möten för möjliga framtida samarbeten så där kommer förhoppningsvis mer info senare!

Sverok har skrivit under på två upprop inför valet. Det ena är #röstamermänskligt och det andra är #inteminröst. Varför vi valt att göra detta kan ni läsa om i mitt blogginlägg från häromdagen. Inlägget handlar om #röstamermänskligt, men detsamma gäller för #inteminröst.

Är på gång
Sedan ett par år tillbaka skriver Sverok och Studiefrämjandet ett samverkansavtal varje år för att utveckla vårt samarbete och första utkastet till detta kommer tas fram under resten av denna vecka.

Om ni läst möteshandlingarna i från i maj så har ni sett att vi ser över systemet för ombudsvalet till Riksmötet och på tisdag fortsätter jag och Chrisp arbetet med detta.

På onsdag har Partsgemensamt forum möte och eftersom jag sitter i Ax styrelse och Ax är medlemmar i Civos, som sitter med, kommer jag vara där och diskutera Demokrativillkoren för statens stöd till det civila samhället.

På kvällen är det dags för Team Sveroks årliga Statsbidragsmiddag för att fira att årets ansökan till MUCF är inskickad!

 

/Förbundssekreterare Alexandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *